Buurtpreventie project gestart in Tiel Noord

Op maandag 16 april is er een nieuw Buurtpreventie project gestart in Tiel Noord. De straten Simon van Haarlemstraat, Jan van der Gripstraat en de Anna Hendrixstraat (deel) doen mee in dit project. In het wijkcentrum Westroijen waren zo’n 60 van de 100 deelnemers aanwezig om vanuit de Gemeente Tiel, Avri handhaving en Politie de benodigde informatie te krijgen.

Wethouder Laurens Verspuij was aanwezig om namens de Gemeente Tiel het contract te ondertekenen en om de Buurtpreventie signaleringsborden te onthullen.

Start buurtpreventie Kloosterbuurt

Na een aantal berichten van autodiefstallen in de buurt hebben een paar buurtbewoners het plan opgezet om een buurtpreventie te starten.
Nadat de initiatiefnemers bij iedereen aan de deur waren geweest en een positief gesprek met de gemeente hebben gehad is alles in een stroomversnelling geraakt.
De borden zijn geplaatst en a.s. maandag 16 April is er om 19:30 een bijeenkomst in het wijkcentrum Westroijen waar de opening zal plaatsvinden.

Deze buurtpreventie is actief in de Jan van der Gripstraat, Simon van Haarlemstraat, Anna Hendrixlaan 19 t/m 47 en Laan van Westroijen 15 t/m  61

Wilt u ook een buurtpreventie in uw buurt informeer dan bij het wijkcomite en/of de gemeente voor de mogelijkheden.