Sint Maarten 2014

Onderstaand bericht betreft een verouderd bericht afkomstig van onze vorige website. De informatie in dit bericht is mogelijk niet meer actueel en/of de linken niet meer bruikbaar. Voor vragen, op- of aanmerkingen kunt u zich tot het contactformulier wenden.

Dinsdag 11 november waren 44 kinderen en hun begeleiders met lampionnen op pad in Westroijen .Door elke buurt liep een groepje kinderen  die het St Maarten lied luid lieten klinken. Gelukkig waren veel bewoners voorbereid en hadden ze wat lekkers voor de zangers en zangeressen klaarstaan. Hoewel er waren helaas ook bewoners die niet wisten hoe snel de deur op het nachtslot moest. Maar toch, de betrokkenheid groeit in Tiel. Aan het eind van de tocht stonden vrijwilligers van het wijkcomité klaar met warme chocomelk, limonade en koffie of thee voor de ouders. En konden de kinderen zich nog even opwarmen bij de opgestelde vuurkorven.