Ouderkamer activiteiten

Wat is een Ouderkamer?

Een Ouderkamer is een plek waar ouders/verzorgers elkaar ontmoeten, om te praten over allerlei zaken die betrekking hebben op de ontwikkelingskansen van hun kinderen op de basisschool. Dit is een project vanuit Mozaïek welzijnsdiensten en wij komen samen op basisschool De Molenwerf op donderdag achtend van 8:30uur tot 10:00uur. U bent elke ochtend hartelijk welkom op deze locatie waar wij u zullen ontvangen met een lekkere kop koffie of thee.


Agenda 

25 januari       Manicuren. Heb je graag goed verzorgde handen en nagels? Kom langs om deze eens door iemand te laten verzorgen. Er zullen professionele manicure worden gegeven of als je het leuk vindt en goed kan geven aan iemand ben je van harte welkom!

1 februari       Cup-cakes maken. Bij koffie en thee hoort wat lekkers! Gezellig een cup-cake maken om deze daarna lekker op te eten.

Groetjes en tot ziens op de Molenwerf!

Het team van Mozaïek