Help mee om een AED te realiseren

Wijkcomité Westroijen is samen met Heartsafe Tiel aan het kijken of wij ook in onze buurt voldoende AED’s kunnen plaatsen buiten om dit gebied dekkend te krijgen. Het Wijkcomité levert hier ook een financiële bijdrage aan om dit te kunnen realiseren. Op dit moment is het zo dat onze wijk niet dekkend is en op het moment van een hartstilstand niet iedereen binnen de 6 minuten gereanimeerd kan worden, wat de kans op overleven aanzienlijk vergroot.

Om dit wel te kunnen realiseren zou het fijn zijn als er een aantal AED’s met buitenkasten worden opgehangen. Ook gaan we cursusavonden kosteloos organiseren om zoveel mogelijk hulpverleners op te leiden. Dit alles in samenwerking met Heartsafe Tiel. Tevens zullen we de scholen gaan benaderen om hier aan mee te werken in de vorm van een thema middag.

In de hele wijk wordt een flyer van Hearsafe Tiel verspreidt. Mogelijk heeft u deze al ontvangen en anders vindt u deze binnenkort in uw brievenbus. U vindt deze ook onder dit bericht.

Meld u aan of laat weten dat u geïnteresseerd bent bij Heartsafe Tiel, de gegevens staan op de flyer.
Wilt u direct doneren? Klik dan hier

Mocht u verder nog informatie nodig hebben dan kunt u ook met Heartsafe contact opnemen of contact opnemen met het Wijkcomité via info@westroijen.nl

We hopen dat we met zijn allen dit doel kunnen realiseren! U doet toch ook mee?