Annette

Ik ben Annette Wiegers en woon op de Praam, in ons mooie Westroijen. Van huis uit ben ik opgegroeid opdat je veel voor anderen kan betekenen door je als vrijwillig in te zetten voor vereniging of activiteit. Mijn vader is er zelfs voor geridderd en hier ben ik uitermate trots op!
Bij het wijkcomite organiseer ik activiteiten voor de kinderen, zoals het Paas- en Sinterklaasfeest, disco- en buitenspeeldagen, maar ook sportactiviteiten met “Sportfriends”. Ik haal hier veel voldoening uit, zeker nu buurtbewoners steeds vaker te hulp schieten!


Martijn (voorzitter)

Mijn naam is Martijn Hofman. Ik woon al bijna mijn hele leven in Tiel.
In 2017 heb ik met hulp van het wijkcomite Westrooijen en een kleine groep buurtbewoners een buurtpreventie opgezet in de Kloosterbuurt.
Geïnspireerd door de inzet van het wijkcomite leden ben ik blijven hangen, ik hoop meer mensen te kunnen enthousiasmeren zich in te gaan zetten voor de wijk.

Inmiddels hebben we met een groep bewoners ook het onderhoud van onze speeltuin opgenomen


Marieke (penningmeester)

Mijn naam is Marieke Pitlo,
Ik woon nu 13 jaar in Tiel en ben actief betrokken bij het Wijkcomité sinds januari 2018. Dit doe ik in de vorm van penningmeester. Ik vind het belangrijk om ook een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de buurt waar ik woon. Vele handen maken licht werk en als we met alle wijkbewoners samen de schouders eronder zetten kunnen we onze buurt absoluut verbeteren qua woonklimaat. Na een heel aantal jaren binnen een vereniging gefunctioneerd te hebben, weet ik dat het heel moeilijk is om vrijwilligers te vinden, iedereen denkt vaak die ander doet het wel. Maar 1 ding is zeker als niemand iets doet gebeurt er ook niets.


Bram

Mijn naam is Bram Ertman, ben met 26 jaren het jongste bestuurslid van Wijkcomité Westroijen. Sinds 2015 heb ik mijzelf aangesloten bij het wijkcomité omdat ik graag actief leef, leer en werk met mijn buurtgenoten. Daarom wil ik mij inzetten voor een leefbare wijk, want ik moet er niet aan denken te moeten wonen in een saaie straat. Ik ga er voor opdat ons Wijkcomité zich inzet alwaar wij voor staan en droom van al het moois dat dit ons allen kan bieden!


Jij?

Heb je zin om met ons mee te doen?
Wij zijn op zoek naar actieve buurtbewoners om onze wijk nog mooier te maken dan het als is. Heb je zin om mee te praten in het bestuur of wil je meehelpen met één van onze projecten of vrijwilliger zijn bij een van onze activiteiten? meld je dan hier aan.