Informatie over slim en samen energie besparen

Onderstaand bericht betreft een verouderd bericht afkomstig van onze vorige website. De informatie in dit bericht is mogelijk niet meer actueel en/of de linken niet meer bruikbaar. Voor vragen, op- of aanmerkingen kunt u zich tot het contactformulier wenden.

Wilt u als woningbezitter geld besparen door minder energie te verbruiken? Kom dan op dinsdag 11 november naar de informatiebijeenkomst in wijkcentrum Westroijen. U krijgt uitleg over het energielabel van uw huis en over de meest kansrijke maatregelen.

Het wijkcomité Westroijen polst in samenwerking met de gemeente onder de wijkbewoners de interesse die er is voor het nemen van maatregelen. Door samen op te trekken, kunnen wijkbewoners geld besparen.

Dit geldt onder meer voor de gemeentelijke subsidie: een huiseigenaar die alleen een aanvraag doet, kan maximaal €500 subsidie krijgen voor isolatie of HR++-glas. Wordt de aanvraag met vijf anderen ingediend, dan is de subsidie maximaal €750. Maar ook door samen met anderen een offerte te vragen, kunnen de kosten lager uitvallen.

Tijdens de informatiebijeenkomst vertelt de landelijke organisatie Meer met MInder over isolatie van vloer, dak en gevel, over hr-ketels en over zonnepanelen. De gemeente is aanwezig om vragen over de subsidie te beantwoorden en het wijkcomité over de gezamenlijke aanpak.

De inloopbijeenkomst in het wijkcentrum Westroijen aan de Predikbroedersweg begint om 19.45 uur en duurt tot 21.30 uur. Ook mensen van buiten de wijk, zijn van harte welkom.