Sinterklaasfeest 2015

Onderstaand bericht betreft een verouderd bericht afkomstig van onze vorige website. De informatie in dit bericht is mogelijk niet meer actueel en/of de linken niet meer bruikbaar. Voor vragen, op- of aanmerkingen kunt u zich tot het contactformulier wenden.

Afgelopen zaterdag kwam Sinterklaas op uitnodiging van het wijkcomité op bezoek in Wijkcentrum Westroijen.Hier waren de kinderen uit de buurt al op hem aan het wachten. Toen de Sint echter hoorde dat in de naastgelegen sporthal vluchtelingen werden opgevangen vond hij als kindervriend dat ook deze kinderen erbij moesten komen. Zodat ook zij konden meedelen in het lekkers. Tot vreugde van de Sint hebben zij ook meegezongen voor zijn verjaardag. Al met al kunnen de vrijwilligers terugkijken op een geslaagde middag.