Buitenspeeldag 2015

Onderstaand bericht betreft een verouderd bericht afkomstig van onze vorige website. De informatie in dit bericht is mogelijk niet meer actueel en/of de linken niet meer bruikbaar. Voor vragen, op- of aanmerkingen kunt u zich tot het contactformulier wenden.

Op 2 plaatsen heeft het activiteitenteam van wijkcomité westroijen op 10 juni een  buitenspeeldag georganiseerd. Op de Hennepe en op de praam. Allebei hebben de kinderen heerlijk gespeeld. Op de Hennepe een speel parcours en op de praam meer lekker spelen op straat. Een springkussen van Stip verhuur uit Zoelen. Voetballen, koekhappen, steltlopen, springtouwen enz. Ook waren er lekker hapjes door buurtbewoners gemaakt of gekocht. Samen met koffie/thee en aanmaak was dat aan het eind van de middag helemaal op. Super geslaagd en een gezellige sfeer.