Wijkagent Wouter Bralts stelt zich voor

Beste buurtbewoners,

Voor diegenen die mij nog niet kennen, zal ik mij even voorstellen. Ik ben Wouter Bralts de wijkagent van Tiel-Noord.

Als wijkagent ben ik verantwoordelijk voor de totale politiezorg binnen de wijk. Dit kan dus van alles zijn en omvat o.a sociale problematiek, overlast, criminaliteit en verkeer.

In samenwerking met mijn collega’s probeer ik de veiligheid in Tiel-Noord te verbeteren.

Ik heb veel contact met externe partners, zoals de gemeente en maatschappelijke organisaties. Met deze organisaties worden problemen besproken en wordt overlegd hoe deze adequaat aangepakt kunnen worden, en door wie. Ook dan is informatie uit de buurt van essentieel belang.

Heeft u vragen, tips of opmerkingen over de veiligheid in uw buurt of wijk, neem dan gerust contact met mij op.

Met vriendelijke groet,

Wouter Bralts